More

  Kijktip: FAROEK aast vanavond op bende inbrekers

  Advertentie

  -

  Vanavond roept Faroek Özgünes de hulp in van Vlaanderen om een inbrekersbende te kunnen inrekenen. Al maanden worden de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Luik geteisterd door talrijke inbraken. Ook in ‘FAROEK’ zijn een home invasion, handtasdiefstal en een cafédiefstal. 

  Een inbrekersbende teistert al maanden de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Ze slaat toe in bedrijven, handelszaken en bij mensen thuis. Verschillende slachtoffers hebben hen al op heterdaad betrapt, maar de inbrekers kunnen telkens ontkomen. “Ik durf ’s morgens niet meer alleen naar beneden”, vertelt Bianca, die in juni geconfronteerd werd met de daders. “Ik blijf daaraan denken.” De politie geeft in FAROEK bewakingsbeelden vrij waarop de inbrekers duidelijk te zien zijn. Hopelijk kunnen de tips van kijkers helpen om de bende zo snel mogelijk op te rollen.

  Deze zomer is in het centrum van Antwerpen een man van 89 op klaarlichte dag beroofd. De diefstal gebeurde ongegeneerd op straat voor de ogen van tal van omstaanders, maar die hadden niet door wat er aan de hand was, zo sluw gingen de dieven te werk. Bewakingscamera’s hebben de dieven kunnen filmen.

  Home invasion bij 86-jarige vrouw in De Panne

  Een vrouw uit Eeklo wordt kilometerslang gevolgd, van aan een bankautomaat tot bij haar thuis. Daar wordt ze beroofd van haar handtas.

  © VTM

  Twee mannen plegen een home invasion bij een vrouw van 86 jaar in De Panne. Ze laten een tas met een deel van de buit achter op het strand. Die kan mogelijk leiden naar de daders. En op bewakingsbeelden van een café in Tienen is een dief te zien die op zijn dooie gemak alles doorzoekt. Hij gaat aan de haal met een kluisje met duizenden euro’s.

  FAROEK, vanavond, dinsdag 24 september, om 22.35 bij VTM

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer