More

  © Play4

  Kat Kerkhofs praat morgen met Alisson Scott over het bedrog van Sean Dhondt: “Ik heb alle foto’s en video’s ontvangen”

  Gerelateerde artikels

  -

  Kat Kerkhofs spreekt morgen in Kat zonder Grenzen voor het eerst met Alisson Scott, de vrouw van Sean Dhondt, over het bedrog van haar partner. “Iedereen stuurde het naar me. Ik had honderden berichten op Instagram van mensen die ik niet kenden. (…) Ik heb alle foto’s en video’s ontvangen”, zegt ze.

  In de tweede aflevering van Kat Zonder Grenzen horen we voor het eerst hoe Allison Scott te horen kreeg dat haar partner haar bedrogen had en hoe zij met dat nieuws omging. In de nieuwe reeks gaat Kat Kerkhofs op zoek naar spraakmakende verhalen binnen de liefdessfeer of seksualiteit. 

  Woensdag spreekt Kat exclusief met Alisson Scott, de vrouw van Sean Dhondt, over de uitgelekte naaktbeelden van haar partner. “Ik ging door 50 verschillende emoties in een periode van 30 seconden. Het voelde aan alsof m’n hart uit m’n borst gerukt werd. Ik wist niet wat te zeggen. Op een gegeven moment begon ik gewoon te lachen”, legt Alisson uit aan Kat.

  Je kan het volledige interview van Kat met Allison integraal bekijken op GoPlay.be na de aflevering van woensdag 17 maart om 21u30.

  Bekijk het fragment

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie