More

  Gaan eten bij de deelnemers van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’? Het kan! (al moet je tickets winnen)

  Advertentie

  -

  Begin dit jaar werd kookwedstrijd ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ abrupt stilgelegd door het coronavirus. De duo’s konden toen hun pop-uprestaurant niet openen, dat doen ze vanaf 9 augustus wel. Hoe kan je er gaan eten? Lees het hier.

  De vier duo’s van VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ staan aan al maanden te popelen om te starten aan het avontuur van hun leven. In april werden de opnames van het programma stilgelegd door de uitbraak van het coronavirus, maar binnenkort ontvangen de restaurant hun allereerste klanten, geheel volgens de huidige coronamaatregelen. Zo zullen op zondag 9 augustus de vier restaurants hun deuren openen voor een select aantal gasten. 

  Unieke locaties

  De 4 finalisten van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ openen hun pop-uprestaurant op unieke locaties. De tweeling Deborah en Jasmina baten hun pop-up uit in de Oude Vismijn in Oostende. Mira en Anne-Sophie vatten post in een voormalige elektriciteitssite in Aalst. In Mechelen nemen partners Lorenzo en Ayse hun intrek in een klooster. Papa Pino en dochter Claudia halen de Italiaanse keuken boven in een oude brandweerkazerne in Hasselt.

  Bij de opening van de restaurants worden de huidige coronamaatregelen nauwlettend opgevolgd, zo meldt VTM. De tafels worden per bubbel van 2 of 4 gescheiden, op voldoende afstand van elkaar. Er zal handgel voorzien zijn en er wordt een mondmasker gedragen door wie niet aan tafel zit. 

  De restaurants zullen niet doorlopend open zijn, maar wel op enkele specifieke tijdstippen in functie van de geplande opnames. De klanten beslissen mee wie de winnaar wordt van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Alle tafeltjes zijn uitsluitend te winnen via vtm.be. De uitzendingen zijn dit najaar bij VTM te zien.

  Wie kans wil maken op een gratis diner in één van de pop-ups en zo mee wil bepalen welk duo 50.000 euro opstrijkt, kan zich inschrijven via vtm.be. 

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer