Frederik uit ‘The Sky Is The Limit’ kreeg kankerdiagnose: “Ik heb mijn kop niet laten hangen”

© VIER

Woensdagavond start het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’. Daarin maken we kennis met Frederik. De man kreeg in 2016 de diagnose van teelbalkanker.

LEES OOK: Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’

In de stille kempen leren we Frederik kennen die het liefst van al zijn tijd doorbrengt in zijn keuken, gemaakt van puur natuursteen uit India. ‘ik noem het mijn mini-amazone.’ In 2016 stond de tijd voor Frederik plots stil. In plaats van zijn 30ste verjaardag te vieren in Mykonos kreeg hij de diagnose teelbalkanker. ‘Ik doe veel voor andere maar toen heb ik veel teruggekregen van veel mensen, ik had de drukst bezochte kamer van heel E610.’

Ook nog in de aflevering

Guy en zijn 24 jaar jongere verloofde Sona vertrekken al vroeg op de dag in een privéjet naar Monaco voor de jaarlijkse bootshow: “Eens kijken naar de bootjes”.

Voor Seka & Christian is er altijd wel een reden om te reizen. Deze keer vlogen ze naar Los Angeles om op bezoek te gaan bij zoon Angelo en voor 5 dagen moet je natuurlijk genoeg meenemen, ‘Voor elke gelegenheid heb ik graag twee à drie keuzes.’ 

Het bezoek aan zoon Angelo is niet de enige reden voor hun reisje, het koppel heeft ook wat te vieren. Het is namelijk 7 jaar geleden dat Seka & Christian huwden op Ibiza en nu vieren ze hun wedding anniversary in LA.

 The Sky is the Limit, elke woensdag om 20u35 op VIER

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in