More

  Frederik dook ook in 2017 op in ‘The Sky Is The Limit’

  Advertentie

  Een aandachtige kijker tipte ons over een opmerkelijke passage in ‘The Sky Is The Limit’. Zo blijkt het dat het niet de eerste keer is dat de Kempische Frederik Laeremans in het programma opdook. Waar en wanneer leest u hier.

  Frederik Laeremans die kent u wel als de 32-jarige Kempenaar die zaakvoerder is van een betonbedrijf in ‘The Sky Is The Limit’. Hij nam de leiding van het familiebedrijf over van zijn vader. De opvallende verschijning is bekend om zijn sappige Kempische uitspraken. Hij dook in het vijfde en huidige seizoen van ‘The Sky Is The Limit’ op, maar dat blijkt niet de eerste keer te zijn.

  © Sjef D’Hollander

  Niet de eerste keer in programma

  Zo merkte een aandachtige kijker Laeremans op in de eerste aflevering van het vierde seizoen, die dateert uit 2017. Daarin is Laeremans – vermoedelijk – nog geen zaakvoerder van het familiebedrijf, maar duikt hij op in het gezelschap van Dave Wauwermans. Wie vanaf 26:16 kijkt, ziet de chauffeur van Dave én laat die nu net heel hard op Frederik Laeremans lijken. Wie verder kijkt (vanaf 40:38) is helemaal zeker van zijn stuk: het gaat zonder twijfel om de Kempenaar. Hij zegt zelfs even iets in beeld. We vroegen VIER om een reactie.

  Een opmerkzame lezer vroeg aan de maker van de reeks – Peter Boeckx – hoe het exact zat. Al bleef de reactie bij “zijn dorpsgenoten” en “hij reed paar keer mee”. Toeval of niet? Het mysterie blijft bestaan.

  © VIER
  © VIER
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer