FAROEK Live: wie herkent Leuvense exhibitionist die 24-jarige studente lastig viel?

© VTM

© VTM

Vanavond in FAROEK Live: een exhibitionist dat een 24-jarige studente lastig viel. Verder in de uitzending: een oproep naar getuigen van ringdieven in Kortrijk, een overval op een apotheek in Edegem en beelden van overvallen op twee nachtwinkels in Genk.

Advertentie

Een studente van 24 wordt in Leuven benaderd door een exhibitionist. “Ik zag dat hij aan het masturberen was”, vertelt ze. “Ik heb gereageerd: Allee gast, vind je dat nu normaal? En bam. Ik kreeg een slag in mijn gezicht.” De studente kan weglopen, maar de man volgt haar. Ze neemt haar smartphone en zet de camera aan, zonder dat de man het doorheeft. Uiteindelijk gaat hij weg. De politie en het parket van Leuven verspreiden de smartphonevideo in FAROEK Live, in de hoop dat iemand de dader herkent. Ze vermoeden dat de man al meerdere meisjes heeft lastiggevallen.

© VTM

Ringdieven volgen 75-jarige vrouw uit Kortrijk 

Ringdieven stelen de dure ring van een vrouw van 75 uit Kortrijk. Ze zijn haar waarschijnlijk van in het centrum van de stad gevolgd tot bij haar thuis. Via FAROEK Live zoekt de politie getuigen.

© VTM
© VTM

Een apothekeres uit Edegem wordt overvallen. De politie vermoedt dat de dader een vrouw is, maar is niet zeker. Dankzij de hulp van kijkers hopen de speurders tot een doorbraak te komen.

Een man overvalt twee nachtwinkels na elkaar in Genk. Hij gebruikt een pistool met een geluidsdemper. FAROEK Live toont beelden van beide overvallen.

© VTM

Kijkers kunnen reageren

De eerste aflevering van FAROEK Live is bekeken door 338.000 mensen, en leverde heel wat tips op die nu volop door de politie worden gezocht. Twee mannen die via het programma werden gezocht in een zaak rond een aanranding in Leuven, hebben zich na het programma aangemeld bij de politie. Het onderzoek wordt verder gevoerd.

Kijkers kunnen contact opnemen met de speurders via het gekende gratis telefoonnummer van de politie 0800/30 300 of via mail. Op het einde van de uitzending is er een rechtstreekse verbinding met het permanentiecentrum waar de politie een stand van zaken geeft over de tips die in de loop van de programma zijn binnengekomen.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in