More

  ‘FAROEK Live’ samen met ‘Opsporing Verzocht’ op zoek naar moordenaar Jelle Leemans

  Advertentie

  ‘FAROEK Live’ gaat vanavond voor het eerst ook rechtstreeks naar de redactie van het Nederlandse programma Opsporing Verzocht om kijkers tips te vragen in de verdwijning van de Belg Jelle Leemans. Omdat zowel in België als in Nederland getuigen gezocht worden, doen ook de Nederlanders een oproep naar getuigen in deze zaak. Beide programma’s schakelen dus vanavond live door naar elkaar, en dat is nooit eerder gedaan.

  Jelle Leemans uit Rumst verdween op 21 november 2013. Zijn lichaam werd nooit gevonden, maar de speurders gaan ervan uit dat hij vermoord werd in Nederland door criminelen uit het drugsmilieu. Zijn auto werd wel nog aangetroffen, in Merksem. In ‘FAROEK Live’ doen de speurders samen met de mama en een vriend van Jelle een oproep aan getuigen. “Het feit dat hij dood is weet ik wel heel zeker,” zegt zijn mama. “Maar ik moet zijn lichaam terug hebben. Want dat hij zo verstopt is, dat is nog minder dan een hond. Dat is verschrikkelijk.”

  Verder in FAROEK Live

  Drie kassiersters van een Outlet Store in Genk getuigen hoe een gewapende overvaller hen op 14 maart de daver op het lijf joeg. De hele overval is gefilmd. Door de beelden te tonen in ‘FAROEK Live’ willen de speurders tot een doorbraak komen.

  Inbrekers slaan tweemaal toe

  Eén van de inbrekers die zowel in Beersel als in Eeklo toesloeg komt duidelijk in beeld.

  Oplichter veinst aanrijding 

  Een oplichter maakt een bejaarde man een kleine 1.400 euro afhandig door te doen alsof de man hem heeft aangereden.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer