More

  Dit zie je vanavond in de derde studioshow van K2 zoekt K3 2021: James Blunt, Milow en Metejoor

  © VTM

  Dit zie je vanavond in de derde studioshow van K2 zoekt K3 2021: James Blunt, Milow en Metejoor

  -

  Ook deze week strijden de kandidaten voor het felbegeerde plekje als het nieuwe K3-lid. Deze week krijgt K2 zoekt K3 bezoek van een heleboel bekende artiesten. Zij zullen samen met de kandidaten een liedje zingen. Dit zie je vanavond in de derde studioshow van K2 zoekt K3 2021.

  We komen deze week alweer een stapje dichter bij de ontknoping van K2 zoekt K3. Na de tweede studioshow zijn er nog slechts acht kandidaten in de running om het nieuwe K3-lid te worden. Afgelopen week moesten we afscheid nemen van de sympathieke Chanel en Justine, maar ook deze week vallen twee kandidaten af.

  Zo zijn er slechts vijf Golden Seats te veroveren. Enkel de vijf beste kandidaten stoten zeker door naar de volgende aflevering. Een plekje op een Golden Seat bemachtigen doen ze door een hoge score te behalen van de vak- en publieksjury. De drie kandidaten met het minst aantal sterren kunnen alsnog doorstoten als ze een Golden Ticket van Hanne en Marthe krijgen.

  © VTM

  Bekende zangers

  Vanavond zien we hoe Amy, Celester, Diede, Julia, Kato, Luca, Manou en Remi alles geven in de kwartfinale van K2 zoekt K3. Bovendien kregen ze deze week bezoek van een heleboel sterren. Zo komen Metejoor, Milow en Jaap Reesema langs om een liedje te zingen samen met de kandidaten. Ook de Britse zanger James Blunt zakt naar de studio af voor een uniek optreden. Zo zullen Kato en Luca samen met Milow Whatever It Takes zingen, Metejoor zingt samen met Remi en Manou 1 Op Een Miljoen. Julia en Celester zingen met James Blunt zijn monsterhit You’re Beautiful. Jaap Reesema sluit het rijtje af met Diede en Amy op het emotionele Nu Wij Niet Meer Praten.

  • Amy (25, Averbode, BE) zingt Borst Vooruit
  • Celester (20, Bilthoven, NL) zingt Kusjesdag
  • Diede (20, Someren, NL) zingt Ster
  • Julia (18, Bergen Op Zoom, NL) zingt Bij De Politie
  • Kato (25, ‘s-Gravenwezel, BE) zingt Ushuaia
  • Luca (21, Hoek Van Holland, NL) zingt Dieper Dan De Zee
  • Manou (21, Beilen, NL) zingt Meiden Van De Brandweer
  • Remi (19, Zwijnaarde, BE) zingt Liefde Geeft Je Vleugels

  Volgende week geen K2 zoekt K3

  Volgende week zal er uitzonderlijk geen K2 zoekt K3 op VTM te zien zijn. De Rode Duivels spelen namelijk een WK-kwalificatiematch tegen Estland. Op zaterdag 20 november keert de talentenjacht terug met de halve finale.

  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer