Dit zie je vanavond in ‘Blind Getrouwd’: Lenny en Jolien bekijken hun trouwfoto’s en veel meer

© VTM

© VTM

Het einde van het experiment komt dichterbij. Volgende week moeten de Blind Getrouwd-koppels beslissen of ze getrouwd willen blijven of niet. Sommigen twijfelen nog, anderen zien een toekomst samen meer en meer zitten en maken dat ook duidelijk aan hun partner. Dit zie je vanavond in ‘Blind Getrouwd’.

Line verrast Victor met een ontbijt omdat ze één maand getrouwd zijn. Maar toch heeft Victor schrik voor het beslissingsmoment. Om zichzelf niet te veel druk op te leggen en ten volle te genieten van hun tijd samen, gaan ze feesten. En als ze feesten zeggen, bedoelen ze ook écht feesten.

© VTM
© VTM

Tim ontdekt nog een passie van Elke: goede muziek. “Muziek, koekjes, seks. In die volgorde”, lacht ze. Het stel kreeg van experte Margo overigens het advies om wat meer fysiek contact te zoeken, om op die manier eventuele vlinders – het enige wat nog ontbreekt in hun verder perfecte relatie – te stimuleren. Doen ze iets met Margo’s tips of verdwijnen die samen met de koekjesverpakkingen in de vuilbak?

Annelies en Joris lijken de moeilijke voorbije weken achter zich te hebben gelaten en gaan samen planten kopen om hun appartement op te fleuren. Groen in huis, het is een hobby van Annelies. Net zoals shoppen, dus ze gaat met Joris nieuwe kleren voor hem kopen. Daarna ruilt hij zijn nieuwe outfit in voor een sportievere, want hij gaat mee met Annelies naar één van haar groepslessen.

 

© VTM
© VTM

Het is al drie jaar geleden dat Joke nog eens drie nachten op rij doorsliep. Zou dat iets met Stijn te maken hebben? En Lenny en Jolien bekijken samen hun trouwfoto’s. Beelden die ervoor zorgen dat bepaalde gevoelens worden uitgesproken…

Blind Getrouwd: aflevering 8 op maandag 18 maart om 20.35 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in