Dinosaurussen houdt 6-jarigen voor de gek in ‘Dat Belooft Voor Later’

© VTM

© VTM

De waarheid komt uit een kindermond. Dat onderzoekt Staf Coppens althans in Dat Belooft Voor Later, vorige week goed voor 662.000 kijkers. Op zaterdag 6 april heeft Staf zijn villa opnieuw omgetoverd tot een coole speelplek voor 3 nieuwe 6-jarigen: Vita uit Denderleeuw, Quinten uit Jeuk en Hannefleur uit Kersbeek-Miskom. Wat spoken ze allemaal uit wanneer ze denken dat niemand kijkt?

Advertentie

Net zoals de voorbije weken trekt Staf er met zijn drie koters op uit. In het dinomuseum nemen Vita, Quinten en Hannefleur de taken van bewaker Frank over en krijgen ze de verantwoordelijkheid over een wel heel bijzonder dinosaurusei. “Je mag er zeker niet aankomen”, wordt hen duidelijk gemaakt. Kunnen ze de zaak onder controle houden wanneer het ei plots begint te praten? En hoe reageren ze wanneer mama dinosaurus zich komt moeien?

Op safari naar Afrika of speelgoedjeep? 

Dat de kip er eerder was dan het ei, weet Quinten 100% zeker. “Want de kip legt het ei. Het ei legt geen kip.” Samen met Vita en Hannefleur krijgt hij nog een aantal andere raadsels voorgeschoteld. Die moeten opgelost worden om het sprekende paard Jean-Jacques een wortel te mogen geven. Gaan de kinderen uit van hun eigen kracht of laten ze zich stiekem een handje helpen door de valsspelende Jean-Jacques?

Staf trakteert Vita, Quinten en Hannefleur ook op wat lekkers. Ze moeten 3 taarten beoordelen en alleen de lekkerste verdient een plekje in Stafs nieuwe kookboek Stafylokok. Kleine adder onder het gras: één taart werd door Stafs goede vriendin Soe gemaakt en is niet te eten. Soe wil echter dolgraag in het kookboek staan. Wordt de vieze taart beloond met een hoge score?

In de finale krijgt één gezin de kans om met een prachtige prijs naar huis te gaan. Wordt het een avontuurlijke safari in Afrika of een safari in eigen tuin met een speelgoedjeep?

© VTM
© VTM
Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in