More

  Dimitri Vegas & Like Mike krijgen eigen menu bij McDonald’s: deze burger staat op hun menu

  Advertentie
  Dimitri Vegas & Like Mike krijgen hun eigen menu bij McDonald’s. Het duo treedt zo in de voetsporen van o.a. Travis Scott en BTS, die ook een eigen menu kregen.

  Het bekendste DJ-duo van ons land lanceert morgen hun eigen menu bij fastfoodketen McDonald’s. Eerder kondigde het tweetal al een samenwerking aan dankzij de release van single Feel Your Love. Vandaag weten we welke burger op hun menu staat.

  De hoofdrol is weggelegd voor de Bacon Big Mac®, dat is een variatie op de wereldberoemde Big Mac®. Dimitri Vegas & Like Mike zijn unaniem als het aankomt op hun favoriete burger bij McDonald’s en het was dan ook geen verrassing wie de ster van hun menu moest worden. “Binnenkort kan iedereen proeven van ons eigen menu bij McDonald’s. Ook mij zal je er geregeld treffen voor een snelle hap na mijn lange filmopnames. McDonald’s is voor mij een feel good momentje voor mezelf of samen met mijn crew net voor of na een show,” benadrukt Dimitri Vegas.

  Merch via McDo-app

  McDonald’s en het DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike sloegen vorige maand al de handen in elkaar voor een summer of fun en bieden hun fans in België een hele zomer lang unieke feel good moments aan. Zo kan je via de McDonald’s App ook leuke must-haves winnen waaronder een unieke t-shirt van McDonald’s en exclusieve merch van onze Belgische wereldsterren.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer