Deze rechters zie je in het nieuwe seizoen van ‘De Rechtbank’

© VIER

‘De Rechtbank’ op VIER is goed voor steeds de meest spraakmakende verhalen. Na het succes van de afgelopen seizoen is het programma er opnieuw met een gloednieuw seizoen, met zes nieuwe en vier bekende rechters!

Advertentie

Een vader steekt zijn zoon neer en zegt zich niets meer te herinneren. Of je investeert met drie in een muziekstudio, maar krijgt dan ruzie. Wat als je zoon zo agressief was dat je hem pas tot rede kan brengen in de rechtbank? Wat doe je als rechter als een vrouw plots haar hele verhaal van partnergeweld wijzigt? Of je moeder heeft geheugenproblemen en iemand heeft haar bankkaart gebruikt … Met dit en nog zoveel meer worden zes nieuwe en 4 bekende rechters vanaf maandag 26 augustus geconfronteerd in het negende seizoen van De Rechtbank.

De Rechters

Bekende rechters Geert Vandaele (politierechtbank Veurne), Ariane Braccio (correctionele rechtbank Tongeren), Lionel Dessart (politierechter Luik) en onderzoeksrechter Karel Van Cauwenberghe (Antwerpen) zijn terug op post. En 6 nieuwe gezichten zetten de deuren van hun rechtszaal open: vrederechters Annemie Robijns (Jette), Dieter Vanoutrive (Gent) en Koenraad De Greve (Gent), correctionele rechters Anne Debrule (Luik) en Pieter Jan Steverlinck (Hasselt & Tongeren) en onderzoeksrechter Lionel Kaëns (Charleroi).

Geert Vandaele / © VIER
Karel Van Cauwenberghe / © VIER
Lionel Kaëns / © VIER
Dieter Vanoutrive / © VIER
Annemie Robijns / © VIER
Anne Debrule / © VIER
Lionel Dessart / © VIER
Ariane Braccio / © VIER
Pieter Jan Steverlinck / © VIER

De Rechtbank – vanaf 26 augustus elke maandag om 20.35 op VIER

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in