More

  Deze koppels blijven strijden voor hun droomhuis in VTM-programma ‘Huis Gemaakt’

  © VTM

  Deze koppels blijven strijden voor hun droomhuis in VTM-programma ‘Huis Gemaakt’

  -

  De strijd in VTM-programma Huis Gemaakt is nu pas echt losgebarsten, nadat drie koppels het programma moesten verlaten. De overblijvers blijven kans maken op hun droomwoning, al kan slechts één koppel hun huis winnen.

  Drie koppels moesten in de aflevering van vanavond het onderspit delven. Femke en Tobias, Emiel en Davina en Pieter & Anaïs konden juryleden Cerina Marchetta en Gert Voorjans het minst overtuigen met hun gerenoveerde slaapkamer en vielen af. Dat betekende voor de drie andere koppels – Harry en Jerina, Kenny en Amber en Ruben en Antje – dat hun droomwoning een stap dichterbij komt. In het programma streden de koppels, tot voor kort, per stad tegen elkaar. Nu de selectie uitgedund is tot drie koppels, zullen ze rechtstreeks tegen elkaar concurreren. Uiteindelijk kan slechts één koppel het programma en hun droomhuis winnen.

  “We hebben onze ziel hierin gestoken”

  Juryleden Cerina Marchetta en Gert Voorjans stuurden in elk pand één koppel door naar de volgende ronde. Het verdict was hard voor de afvallers. “Het doet pijn”, klonk het bij Pieter en Anaïs in Lokeren. “We hebben onze ziel hierin gestoken en we hadden nog zo veel plannen.”

  Ook bij Femke en Tobias in Kortrijk was de teleurstelling groot, maar ze kijken met opgeheven hoofd terug: “Dit is één van de zotste dingen die we al gedaan hebben. We hebben onszelf overtroffen en het was de max om dit samen te mogen doen. Dat maak het nog specialer.” Daar sluiten Emiel en Davina zich bij aan: “We hebben veel geleerd en dat kunnen we alleen maar meenemen. Ik ben nog altijd trots op de kamer en ook op mijn ‘mieke’, die heel hard heeft gewerkt. Ik ben heel blij dat we dit samen hebben kunnen doen. Ik heb haar echt van een andere kant leren kennen”, klonk het bij Emiel.

  Voor en na Kortrijk

  © VTM
  © VTM
  © VTM
  © VTM

  Voor en na Laakdal

  © VTM
  © VTM
  © VTM
  © VTM

  Voor en na Lokeren

  © VTM
  © VTM
  © VTM
  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer