More

  Deze drie gaan ook op zoek naar een lief in ‘Boer zoekt Vrouw’ 2020 op VTM

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Afgelopen zondag leerde we in de eerste oproepaflevering van ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’ de eerste drie deelnemers kennen. Deze zondag starten Bart (28) en Dries (31) hun zoektocht naar een vrouw én voor het eerst in de geschiedenis van het programma gaat Tristan (25) op zoek naar een toffe man.

  Zo’n 700.000 kijkers hebben vorige week gekeken naar de eerste oproepaflevering van het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. Dat zal in tegenstelling tot de vorige seizoenen niet plaatsvinden bij boeren in het buitenland, maar wel in eigen land. Zo maakten we reeds kennis met paardenverzorgster Veerle (29), perenkweker David (36) en pluimveeboer Frits (23).

  Eerste homoboer in de reeks

  Op zondag 10 mei wordt de groep singles vervolledigd met paardenpensionhouder en akkerbouwer Dries (31) uit Zuienkerke, akkerbouwer en varkensboer Bart (28) uit Wortegem-Petegem, maar er is ook een primeur te zien.

  Voor het eerst in de geschiedenis van het programma helpt de reeks een homoboer aan een man. Die eer is weggelegd voor de 25-jarige loonwerker en koeienboer Tristan uit Ellikom. Presentatrice Dina Tersago: “Ik kijk er naar uit om voor de eerste keer in de geschiedenis van Boer zkt Vrouw een homoboer mee te helpen zoeken naar de liefde van zijn leven.”

  Het is niet de allereerste keer dat een holebi aan een partner wordt geholpen in ‘Boer zkt Vrouw’, dat gebeurde eerder al, zo legt Dina Tersago uit: “We zijn altijd pro diversiteit geweest. Reeds in 2009 zochten we een toffe vrouw voor boerin Conny, en nu hebben we de 25-jarige Tristan. Een hippe, verzorgde loonwerker en koeienboer die er best wel stoer uit ziet maar ontzettend lief is en niet vies is van wat romantiek.”

  Akkerbouwer en varkensboer Bart (28)

  © VTM

  Paardenpensionhouder en akkerbouwer Dries (31)

  © VTM

  Loonwerker en koeienboer Tristan (25)

  © VTM

  Mannen en vrouwen die de drie jongemannen graag beter willen leren kennen, kunnen hen vanaf zondagavond schrijven op vtm.be 

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie