‘De Ideale Wereld’ twee weken vanuit hotel Upstairs in Oostende

© De Ideale Wereld

De Ideale Wereld weet toch altijd te verbazen, om een vakantieplek op te zoeken. Tijden de paasvakantie trekken Jan Jaap van der Wal & co naar de kust. Voor het eerst in zes jaar wordt het satirische Canvas-programma niet uitgezonden vanuit zijn vertrouwde studio in Vilvoorde, maar vanuit hotel Upstairs in Oostende.

Op 9, 11, 16 en 18 april resideren Jan Jaap van der Wal en zijn sidekicks op een steenworp van strand en zee. Met wat geluk resulteert dat in een fraai in beeld gebracht spektakel dat illustere voorgangers als Met Mike in zee en Coupe Margriet zal doen verbleken.

https://www.youtube.com/watch?v=hHqhwu1ktDw

Zelfs generiek zal zeelucht uitademen

De fundamenten van De Ideale Wereld blijven onaangeroerd, maar verder zal alles aan het programma zee ademen: de generiek, de filmpjes, de studio. Dé grote nieuwigheid zal zich links van presentator Jan Jaap bevinden. Het zitje daar wordt een zetel en dat kan van alles betekenen, van meer gasten tot meer gasten in ongemakkelijke houdingen.

Oostends burgemeester Bart Tommelein heeft er alvast zin in: “Oostende is bezig aan een opmars op alle vlakken. Steeds meer mensen vinden de weg naar onze prachtige Stad aan Zee. Met de nieuwe bestuursploeg willen we onze stad ook voor jongeren aantrekkelijker maken. Dat een programma als ‘De ideale wereld’ twee weken van Oostende zijn thuisbasis maakt, past perfect in dit plaatje en toont aan dat we op de goede weg zijn.”

Volg voor meer