More

  “Dany Verstraeten” aan het vloeken vanavond in ‘Beste Kijkers’

  Advertentie

  ‘Beste kijkers’ gaat vanavond om 20.35 op patrouille met Andy Peelman (die vanaf dinsdag 15/10 politiediensten over de hele wereld vervoegt in ‘Andy op Patrouille’), boeven Ian Thomas en Lukas Lelie én ere-commissaris op rust Jacques Vermeire. Ze onderwerpen de grappigste fragmenten die deze week in de media te vinden waren aan een grondige inspectie.

  Nathalie Meskens ontvangt vanavond ook een special guest, Monique Van Noten: de operazangeres op rust heeft een eigen Youtube-kanaal en was deze week te zien in ‘Iedereen Beroemd’ op één. De prettig gestoorde zangeres maakt thuis liedjes over de actualiteit. Dat leidt onder meer tot de oorworm ‘ruim je tent nu op’, een verzoeknummertje van de plaatselijke scoutsgroep in Schoten. Nathalie kon niet nalaten zelf een verzoekje te doen aan Monique. Dat resulteerde in de bijna-klassieker ‘Beste Kijkers’, die je hier al in preview kan beluisteren.

  Danny Verstraeten bezeten?

  Ook Dany Verstraeten is weer van de partij in Beste Kijkers vanavond. Hij begint te beseffen dat hij ‘bezeten is door een vreemde entiteit’ en die laat hem dingen zeggen die hij in het echte leven normaal nooit zou zeggen. Enter: een vloekende Dany – eigenlijk Guga Baùl dankzij de deepfake techniek-.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer