More

  Comedyreeks ‘Gina & Chantal’ met Nathalie Meskens en Tine Embrechts eerst op VTM GO, dit najaar op televisie

  Advertentie

  Het lag al een tijdje op het schap bij VTM, maar uiteindelijk zal de comedyreeks ‘Gina & Chantal’ dit najaar toch te zien zijn op VTM. Om de release extra kracht bij te geven, zal de serie met Nathalie Meskens en Tine Embrechts reeds in preview te zien zijn bij VTM GO.

  VTM GO doet het na vier maand uitstekend en dat succes wordt gevierd met een cadeau voor de online kijkers. Vanaf morgen worden op het gratis onlineplatform de eerste 2 afleveringen aangeboden van ‘Gina & Chantal’, een gloednieuwe fictiereeks met Nathalie Meskens, Tine Embrechts, Tania Kloek en Joke De Bruyn. In augustus zullen elke donderdag 2 nieuwe afleveringen volgen zodat de reeks helemaal online te zien is voor ze dit najaar bij VTM wordt uitgezonden.

  © VTM

  © VTM

  DPG Media lanceerde VTM GO als nieuw online platform voor series en film. Het unieke is dat elke gebruiker uit het aanbod van meer dan 200 series en 40 films een gepersonaliseerde selectie krijgt op basis van het eigen kijkgedrag. Sinds de start van VTM GO zijn er al 489.866 unieke gebruikers. Op 4 maanden tijd zijn er op VTM GO alleen al 15.348.064 verschillende views geweest.

  ‘Gina & Chantal’ speelt zich af in een villawijk in Noord-Limburg. Tine Embrechts speelt de rijke, wat naïeve Gina. Nathalie Meskens kruipt in de huid van haar cynische poetsvrouw Chantal. Samen worden de vrouwen meegesleurd in een mysterie dat een hele villawijk in de ban houdt en een flinke impact zal hebben op de levens van beide dames, en op dat van Nicky (Joke De Bruyn) en Eve (Tania Kloek), de beste vriendinnen van Gina.

  Vanaf donderdag 1 augustus komen elke donderdag 2 afleveringen van Gina & Chantal in preview op VTM GO

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer