More

  Boer zoekt Vrouw: speeddates zijn aangebroken voor Etienne, Marianne, Stephan en Victor

  Advertentie

  Ook deze week gaat kijken Vlaanderen samen met Dina Tersago en An Lemmens op zoek naar de liefde voor vijf Vlaamse boeren. In de tweede aflevering zijn de speeddates aangebroken voor Etienne, Marianne, Stephan en Victor. Dit zie je deze week in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’.

  Advertentie

  De jacht is geopend in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Vorige week mocht akkerbouwer Gerard zijn 5 favoriete dames al kiezen, maar zover zijn Etienne, Marianne, Stephan en Victor nog niet. Zij ontmoeten op maandag 23 september hun briefschrijvers en -schrijfsters, en krijgen zo de kans hen beter te leren kennen tijdens de speeddate. En als er straks een even grote klik is in het echt als op papier zit de volgende ronde, een groepsdate, er misschien wel in.

  De kans is groot dat Stephan een ‘Charlotte’ meeneemt naar de volgende date. Want Stephan heeft niet twee, maar drie Charlotte’s geselecteerd voor een speeddate. Bekijk het in de video hieronder.

   

  Ryan, de jongste van de groep, gaat als laatste op speeddate met Marianne. Hij heeft dé ideale wingman meegebracht: zijn husky.

   

  Een belangrijk moment voor boerin Marianne: welke vijf mannen neemt ze mee op date?

   

  Advertentie

  Sommige dames, zoals Sabine, doen veel moeite om indruk te maken. Door mojito’s te maken bijvoorbeeld. Met een pàk rum. Het kan Etiennes beoordelinsgvermogen maar beïnvloeden. Sabine heeft ook aan een ecologisch rietje gedacht. Helemaal Etiennes cup of tea. Straffe tea dan toch.

  Voor husky gids Marianne duikt zelfs een Nederlander op. In zijn volgende relatie wou Ryan zeker een partner die iets met husky’s heeft, en die vrouwen liggen nu eenmaal niet voor het rapen. Toen hij hoorde van Mariannes deelname aan Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, stond Ryan dan ook met veel enthousiasme open voor een Vlaams avontuur.

  Advertentie

  Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, maandag 23 september om 20.35 bij VTM

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer