More

  Binnenkort nieuwe Harry Potter-film met originele cast? J.K. Rowling hint ernaar

  Advertentie

  De droom van een heleboel fans van de Harry Potter-saga lijkt werkelijkheid te worden. Een mysterieuze tweet van J.K. Rowling lijkt erop te wijzen dat de magische tovenaarswereld terugkomt naar het witte doek. 

  Volgens de Amerikaanse website We Got This Covered zullen er twee verfilmingen komen van de Broadwayshow ‘Harry Potter and the Cursed Child’. Het stuk vertelt het verhaal van Albus Potter en Scorpius Malfidus, de kinderen van Harry en Draco. Volgens de Amerikaanse website zouden Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson opnieuw in de rollen van hun personages kruipen.

  J.K. Rowling

  Warner Bros, de filmmaatschappij achter het universum, kocht eerder al de rechten van het theaterstuk. Het is nu bezielster J.K. Rowling die de bal opnieuw aan het brengt. “Soms komt de duisternis uit onverwachte plaatsen”, schreef ze op Twitter. Het bericht werd vergezeld van #HarryPotter en #CursedChild.

  In 2017 zei J.K. Rowling dat er “absoluut geen waarheid” zat in de geruchten, maar lijkt nu toch anders. Het logo van de reeks werd ondertussen aangepast en volgens fans ziet het er nu een pak ‘filmischer’ uit. Vertegenwoordiger van de show ‘Cursed Child NYC’ wensen de geruchten niet te bevestigen, maar melden wel dat er groot nieuws op komst is.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer