Alex Agnew imiteert Donald Trump in ‘Kan Iedereen Nog Volgen?’

© VTM

© VTM

Lieven Scheire gaat wel heel ver in het nieuwe seizoen van Kan Iedereen Nog Volgen? Hij presenteert, demonstreert, doctoreert, serveert en zingt niet alleen over de toekomst voor zijn gasten: in de eerste aflevering meet hij zich ook met de moves van showgirl Natalia. Heeft Lieven een gadget gevonden die hem even soepel maakt als de orkaan uit de Kempen? Will he shake his booty like a pro?

Natalia is één van de vier gasten in Lievens panelshow over de toekomst. Samen met Jef Neve, Alex Agnew en Jens Dendoncker. Al herken je ze niet meteen als Lieven ze in het begin van de uitzending introduceert, want ze krijgen allemaal aan aangepast snapchatmasker.

© VTM

Aan tafel!

En dit jaar komen de panelleden zeker met een voldaan gevoel uit Lievens studio want in de rubriek De Moderne Taverne krijgen de gasten elke week ook een echt menu voorgeschoteld met twee hapjes en een drankje.  Ze mogen proeven en moeten uitvissen welke van de lekkernijen pas bedacht zijn en wel eens het voedsel van de toekomst kunnen worden. Een ronde over korstmossen, algenvoeding, krekelpannenkoeken, synthetische whisky, enzovoort.

Volg voor meer