More

  Fickle Friends brengt funky, dansbare single ‘Million’ uit

  Fickle Friends brengt funky, dansbare single ‘Million’ uit

  -

  Fickle Friends waren twee jaar na het uitbrengen van hun debuutplaat klaar voor de volgende stap, maar daar stak de pandemie een stokje voor. Gelukkig levert ook dat ons nieuwe muziek op. ‘Million’ is onze Must Discover.

  Een gek jaar, hé. Dat was het ook voor de Britse indiepopband Fickle Friends. Ze waren klaar om van 2020 hun jaar te maken, met de release van de langverwachte opvolger van debuutplaat ‘You Are Someone Else’. De pandemie stak daar een stokje voor, waardoor ze besloten het over een andere boeg te gooien. Ze lieten zich inspireren door de televisiewereld en zullen de komende maanden verschillende ‘seizoenen’ uitbrengen van hun EP. Beginnen doen ze op 15 januari met EP ‘Weird Years (Season 1)’.

  Daarvan kregen we eerder al singles ‘What A Time’ en ‘92’ van te horen. Op de nieuwe EP willen de Britten de verschillende facetten van hun muziek in de kijker zetten. Op het nieuwe ‘Million’ klinken ze opgewekt, funky en dansbaar. De gitaren scheuren in het rond en de drums doen je bewegen, met een explosief einde tot gevolg. Deze kunnen we wel smaken! Jij ook?

  Check ‘Million’ van Fickle Friends

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie