More

  Festivalterrein Rock Werchter in volle opbouw

  Advertentie

  -

  Rock Werchter is volop bezig met de opbouw van de podia op het festivalterrein in Werchter. De organisatie spaart dit jaar kosten noch moeite, naast het groter worden van The Barn wordt ook een vierde podia geinstalleerd onder The Slope.

  Het festivalseizoen is afgelopen weekend helemaal losgebarsten met Best Kept Secret, maar ook in Werchter zaten ze niet stil. Aankomend weekend wordt het nieuwe Festivalpark namelijk ingehuldigd door Werchter Boutique. Onder andere Bruno Mars en Oscar and the Wolf zullen daar van de partij zijn.

  Vierde podia

  Dit jaar zijn er enkele kleine veranderingen. Zo zal het festival The Barn een grotere capaciteit geven. Tot 20.000 muziekliefhebbers zullen in de tent kunnen staan. The Slope krijgt onderaan het hoogste punt een openluchtpodium. Daar zullen de toekomstige sterren van morgen een kans krijgen.

  Opbouw Main Stage

  Op de Facebook-pagina van Rock Werchter zijn alvast beelden van de opbouw van de Main Stage te zien. Staan ondermeer op de machtige Main Stage: Gorillaz, Queens of the Stone Age, Pearl Jam en Arctic Monkeys.

  Tickets voor Rock Werchter en Werchter Boutique zijn nog steeds verkrijgbaar. Tickets & Info: ticketmaster.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer