Volledige line-up Rock Werchter bekend: 30 nieuwe toevoegen o.a. Bear’s Den, Robyn, Dean Lewis

De volledige line-up van Rock Werchter 2019 is bekend. Vrijdag werden 30 namen toegevoegd aan de affiche. Onder meer Bear’s Den, Robyn en Dean Lewis zullen naar het Festivalpark in Werchter afzakken.

En daar is ie dan: de volledige line-up van Rock Werchter 2019! Vandaag worden er nog 30 namen aan de affiche toegevoegd. Nieuw voor donderdag 27 juni zijn Richard Ashcroft, Raleigh Ritchie en KidCutUp. Het programma van vrijdag 28 juni wordt aangevuld met Robyn, The Twilight Sad, Denzel Curry, SWMRS, Yonaka, Foxing en Sea Girls. Bear’s Den, Beirut, Tourist LeMC, Strand of Oaks, King Princess, Portland, The Marcus King Band, The Slow Readers Club, Donny Benét, The Murder Capital en John J. Presley vervolledigen de line-up van zaterdag 29 juni. Dean Lewis, Mahalia, Lizzo, Grace Carter, Zeal & Ardor, Amyl and The Sniffers, Sports Team, Deaf Havana en Didirri komen op zondag 30 juni naar het Festivalpark.

En zo is het plaatje voor de komende editie van het festival rond. Rock Werchter baas Herman Schueremans: “De puzzel is gelegd. Maandenlang hebben we er met het team intens aan gewerkt. Rock Werchter 2019 presenteert een heel diverse, speelse en frisse mix van het beste van vandaag met top headliners, straffe rock, singer-songwriters, geweldig goeie pop-acts, hippe vogels, vers talent… Er zit veel verrassing en variatie in het programma. Wij zijn trots op de affiche”. 

De festivalorganisatie meldt dat de dagtickets voor vrijdag 28 juni uitverkocht zijn. Dagtickets voor andere dagen en combitickets zijn nog steeds beschikbaar.

Rock Werchter 2019, donderdag 27 juni 2019, tot en met zondag 30 juni. Tickets & Info: rockwerchter.be

Volg voor meer