More

  Rock Herk 2019: Nieuw podium & timetable online

  Advertentie

  De volledige affiche voor de 37e editie van Rock Herk werd vorige week reeds bekend gemaakt. Vandaag doet de organisatie daar toch nog een schepje bovenop en wordt er een volledig podium aan de line-up toegevoegd.

  Terwijl de gekende podia met steeds grotere acts worden ingevuld, wil Rock Herk op die manier speelkansen bieden aan opkomend talent, net zoals het festival dat reeds doet op het Street stage en Dansbaar.

  Het nieuwe podium krijgt de naam NOEN en die naam zegt meteen alles. Telkens rond de middag, nog voor de deuren van het festival openen, zullen op beide festivaldagen twee bands de camping wakker schudden. Om NOEN gestalte te geven gaat Rock Herk de samenwerking aan met Farrm, een jong collectief dat frisse content presenteert uit de mijn- en fruitstreek. Live-sessies en streams met trappelend talent uit de Oostkantons van de Belpop. Op vrijdag 12/07 mogen Old Painless en Speed Queen de festivaldag op gang trappen. Op zaterdag 13/07 is die taak voor Hamers en Tir Django.

  Tijdschema online

  Ondertussen is ook het TIJDSCHEMA online en beschikbaar in een handige blokkenversie. Je kan dit downloaden via de website en de facebookpagina. En voor de echte Rock Herk fans staat sinds vandaag ook de Rock Herk Spotify-lijst voor editie 2019 online. Deze lijst bevat verschillende nummers van elke artiest die op Rock Herk zal aantreden en vormt zo de ideale tool om alle acts te ontdekken en vooral om alvast lekker in de stemming te komen voor alweer een geweldige editie van het oudste alternatieve festival van het land.

  Eerder bevestigden onderstaande acts!

  MAIN STAGE
  dEUS plays The Ideal Crash / Novastar / Digitalism (live) / Band of Skulls / The Van Jets / Dr. Lektroluv / The Sore Losers / Dead Man Ray / Warhola / Jaguar Jaguar / Isbells / Black Leather Jacket / Tessa Dixson / Mooneye / Danny Blue & The Old Socks / Flashback Force / Boi Wonder

  CLUB
  Sleaford Mods / Amenra / Whispering Sons / Stake / Metz / And So I Watch You From Afar / Pyscho 44 / Gruppo di Pawlowski / Pyschonaut / Hemelbestormer / Slow Crush / Goe Vur In Den Otto / Crackups / Celestial Wolves / Vonnis / Pelace

  STREET
  Vandal X / Dirk. / The Guru Guru / Peuk / Bolt Ruin

  DANSBAAR
  Poldoore / Alia / Dj Suspect / Bibi Seck / Jules-X / Mr. Critical / Up To Eleven / Souldboys vs Rudeboys

  Opgelet! De laatste jaren was Rock Herk steeds uitverkocht nog voor het festival van start ging. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein.

  Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2019 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Hou de website en facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws over Rock Herk.

  Tickets & info: www.rockherk.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer