More

  Pukkelpop lost smakkelijk nieuws over Food Wood en Camping Chill bijna uitverkocht

  Advertentie

  Food Wood, het culinaire paradijs op Pukkelpop, herbergt al sinds 2015 de populairste foodtrucks van het moment. Voor aankomende editie wordt o.a. het veganistische aanbod gevoelig uitgebreid. Verder zijn de tickets voor Camping Chill bijna uitverkocht. 

  Op een idyllisch en rustig gelegen grasveld achter de Marquee-tent kunnen festivalgangers aan een van de vierentwintig foodtrucks terecht om hun grote of kleine honger te stillen. Het aanbod is zeer uiteenlopend, gaande van Indische gerechten, authentieke Tibetaanse keuken, Hawaiiaanse bowls tot poffertjes, bananensmoothies en een yoghurtbar. Ook de aandacht voor veganistische, vegetarische, gluten- en lactosevrije varianten is opvallend.

  Frederik Luyten, woordvoerder Pukkelpop, over Food Wood: “Een paar jaar geleden kon je nog spreken van een food hype maar ondertussen is gezonde, duurzame én avontuurlijke voeding niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Food Wood is daar een mooie afspiegeling van.”

  Bekijk hier het Food Wood menu voor PKP19.

  Camping Chill bijna uitverkocht

  Camping Chill, het populaire kampeerterrein tegenover het festivalterrein, is zo goed als vol. De laatste duizend campingtickets zijn beschikbaar via de ticketpagina. Ook de festivaltickets verkopen vlot, maar blijven beschikbaar via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be zolang de voorraad strekt.

  Pukkelpop van 15 tot en met 18 augustus. Tickets & Info: pukkelpop.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer