More

  Nieuwe hiphop en elektropop voor Crammerock: Ronnie Flex, Woodie Smalls en Tessa Dixson

  Advertentie

  Crammerock lost vandaag in één keer twaalf (12!) nieuwe namen. Het festival voegt ditmaal een hele reeks hiphop-, en elektropop-acts toe aan zijn affiche. Onder andere Ronnie Flex & Deuxperience, Ares, Frenna, Yung Felix, The Blockparty, Leafs, Yung Mavu, Woodie Smalls, OT en Tessa Dixson zijn toegevoegd aan de line-up. Feestje!

  Crammerock voegt een heleboel nieuwe namen toe aan zijn affiche. Nederlandse Hiphop-toevoegingen zijn: Ronnie Flex & Deuxperience, The Blockparty, Ares, Yung Felix, Frenna en Leafs. Ook uit eigen land worden toegevoegd: Locals Black Mamba, K1D en Woodie Smalls komen een zinderende thuismatch spelen.

  Daarnaast heeft de festivalorganisatie ook Yung Mavu kunnen strikken, de rapper die twee jaar geleden een monsterhit scoorde op YouTube (meer dan 23 miljoen views!) met “Black magic”, zijn spitsvondige hiphop-ode aan Harry Potter.

  Naast hiphop is er ook plaats voor elektropop uit eigen land. De feeërieke muziek van OT (Olivia Trappenier) en Tessa Dixson. Beide werden de afgelopen jaren opgemerkt in The Voice: Trappenier als poulain van Bent Van Looy in The Voice van Vlaanderen en Dixson in de Waalse tegenhanger van de talentenjacht. Intussen zijn 23 namen bekend. De festivalorganisatie belooft binnenkort meer nieuws.

  Crammerock op 6 en 7 september in Stekene. Tickets & Info: crammerock.be

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer