More

  Greta Van Fleet en Rosalía aangekondigd voor Rock Werchter

  Advertentie

  Het houdt maar niet op voor Rock Werchter. Na onder andere Tool, The Cure, P!nk, Mumford & Sons en Muse pakt Werchter uit met twee nieuwe kleppers. Greta Van Fleet en Rosalía zullen komende zomer te zien zijn in het Festivalpark.

  Wat Greta Van Fleet en Rosalía delen? Bakken talent. Grammy’s. Een muzikale toekomst die bijzonder mooi oogt. Een passage op Rock Werchter komende zomer. Greta Van Fleet – 3 broers en een jeugdvriend uit Michigan – brengt vette heavy bluesrock. Het viertal is piepjong en zeer ambitieus. Ze rocken fel, pakken live verschroeiend uit. Led Zeppelin en andere rock grootheden uit de jaren 70 kijken tevreden toe. Greta Van Fleet oogt en klinkt retro maar is evengoed van nu. De acht songs sterke EP ‘From The Fires’ werd bekroond met de Grammy voor Best Rock Album. De nieuwe rockgeneratie is hier. Greta Van Fleet staat op zondag 30 juni op de Main Stage.

  Dezelfde dag, in The Barn: Rosalía. Haar album ‘El Mal Querer’ is één van dé platen van 2018. Flamenco voor de moderne tijd. Met beats, veel show en sterke beelden. Rosalía wordt in thuisland Spanje op handen gedragen. En intussen ook ver daarbuiten. Ze danst, ze zingt. Ze schrijft songs, ze producet. Single ‘Malamente’ levert Rosalía twee Latin Grammy’s op. Pitchfork bekroont de video bij de song tot ‘Video van het jaar’. Als eerste Spaanstalige staat ze in de prestigieuze BBC Sound of 2019 lijst te blinken. Van Dua Lipa over Gorillaz, van Billie Eilish tot James Blake. Iedereen is fan.

  Tickets voor Rock Werchter 2019 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De dagtickets voor vrijdag 28 juni zijn uitverkocht. Dagtickets voor de andere festivaldagen en combitickets zijn nog beschikbaar.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer