More

  Goose Nonstop naar Crammerock 2019!

  Advertentie

  Seizoensafsluiter Crammerock is er vandaag met zijn derde naam. Het festival, dat plaatsvindt in Stekene voegde zopas Goose Nonstop toe. Eerder werden The Vaccines en Black Box Revelation toegevoegd aan de affiche.

  “Ik had na dit concert 6.000 extra stappen op mijn stappenteller”. Dat schreef een festivalbezoekster op Facebook na de vorige doortocht van Goose op Crammerock, in 2017. Intussen heeft de band zich ontdaan van al hun vertrouwde instrumenten en spelen ze live onder de naam Goose Nonstop. Louter gepakt met synthesizers en enkele drumcomputers slaagt Goose Nonstop erin elk publiek volledig uit zijn plaat te laten gaan met hun energetische, krachtige elektro. Bring it on!

  Voorverkoop vanaf 25 mei

  Crammerock 2019 zal dit jaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 september plaatsvinden. De voorverkoop start op 25 mei. Omdat Crammerock zich ook dit jaar weer wil onderscheiden met lage ticketprijzen, houden ze de prijzen van vorig jaar aan: 60,32 euro voor een weekendticket (€58 basis + €2,32 servicekosten) en 38,48 euro voor een dagticket (€37 basis + €1,48 servicekosten). Binnenkort belooft de festivalorganisatie meer nieuwe namen.

  Crammerock 2019, Stekene, 6-7 september. Alle informatie: crammerock.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer