More

  Ga dit weekend naar Paaspop met o.a. Oscar And The Wolf, Passenger en White Lies

  Advertentie

  In het Nederlandse Schijndel, nabij Eindhoven gaat dit weekend het festivalseizoen van start. Met prachtige weer op komst is dit het ideale festival om een eerste keer van de zomer te proeven. Op de affiche staan onder andere Oscar And The Wolf, Passenger, Within Temptation en Clean Bandit.

  Van 19 tot 21 april vindt in Schijndel de grote opener van het Nederlandse festivalseizoen plaats. Het festival biedt naast de beste muziek ook theater, cabaret en stand-up comedy. Qua muziek is er voor ieder wat wils, zo is er onder andere ‘Detroit’: een stage waar de technoliefhebber verwend wordt. Op ‘Smèrig’ halen hiphop en R&B hun hartje op of ontdek de beste house in ‘The Warehouse’.

  © Coen van Tartwijk

  © Antoine Moghaddar

  Heerlijke line-up

  Om de eerste festivaloptredens van dit jaar te ontdekken moet je ook op Paaspop zijn. Zo zal onze Belgische trots Oscar And The Wolf al een voorsmaakje geven van wat hij en zijn Wolven deze zomer op Cactusfestival en Lokerse Feesten brengen. Andere acts op de Paaspop 2019 affiche zijn onder andere: Passenger, Within Temptation, Clean Bandit, White Lies, Lukas Graham, Yungblud, 2manydjs en Novastar.

  Een prachtige opener van het festivalseizoen. Met een stralende zon en temperaturen tot 25 graden is er maar één plek waar je dit weekend moet zijn. Je moet je wel haasten, want het festival is bijna uitverkocht.

  Paaspop 2019, van vrijdag 19 tot zondag 21 april in Schijndel, Nederland. Tickets & Info: paaspop.nl

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer