More

  Enter Shikari, Lil Kleine en Circa Waves: drie nieuwe namen voor Crammerock 2019

  Advertentie

  Enter Shikari, Lil Kleine en Circa Waves, dat zijn de drie artiesten die we mogen toevoegen aan de affiche van Crammerock. Eerder deze maand kondigden we ook de komst van Bazart, The Vaccines, Goose en Black Box Revelation aan.

  Fans van het stevigere gitaarwerk worden op zaterdag op hun wenken bediend met de komst van Enter Shikari. De Engelse groep brak in 2007 door met hun debuutalbum ‘Take to the Skies’ waarop ze metalcore combineren met elektronische invloeden uit de dubstep en bass music. Sindsdien is de bal nooit gestopt met rollen.

  Met zijn nieuwste single ‘Dichterbij Je’ brengt Lil Kleine, de meest gestreamde Nederlandse artiest, een ode aan de liefde. Kleine is één van de hardst werkende artiesten van dit moment en staat al twee jaar bovenaan jullie wishlists.

  Het Liverpoolse viertal van Circa Waves is jong, energiek, onstuimig en wil alles. Maar ze hebben ook talent. Véél talent. Opgejaagde zomerse popsongs met knipogen naar The Strokes en The Vaccines. ‘T-shirt Weather’, ‘Movies’, ‘Times Won’t Change Me’ zijn stuk voor stuk catchy oorwurmen.

  Tickets & info: www.crammerock.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer