More

  Driemaal nieuw voor Crammerock 2019: Warhola, Glints en SONS

  Advertentie

  Een nieuwe week, een nieuwe rist namen voor Crammerock 2019. Deze keer drie vers talent van eigen bodem: Warhola, Glints en SONS. De afgelopen weken maakte de festivalorganisatie reeds 11 namen bekend, waaronder Bazart, Goose en Craig David. 

  Goed nieuws voor de fans van het muzikale brein achter Bazart: Oliver Symons komt ook met Warhola, zijn andere band, naar Crammerock. Vijf jaar nadat Symons met Warhola Humo’s Rock Rally heeft gewonnen, heeft Symons net zijn debuutplaat geperst: “Young loving”. Die bulkt van de elektronica, gemengd met een scheut melancholische pop. Op Crammerock-vrijdag brengt Symons 2 drummers en 2 synth-spelers mee die de sound van Warhola live extra punch geven.

  Warhola werkte voor één track op zijn debuutplaat samen met een andere Crammerock-artiest: Glints, de hiphopband van Antwerpenaar Jan Maarschalk Lemmens, die hiphop overgiet met een lekker sausjes elektronica en pop. Vaak smaakt dat lekker smooth, maar op de hitsingle “Bugatti’, laat J-M merken dat hij ook spicy uit de hoek kan komen. Glints speelt ten dans op zaterdag 7 september.

  Wie altijd pittig uit de hoek komen, zijn de kerels van SONS. Deze garagepunkrockers uit het naburige Melsele spelen een quasi-thuismatch op het fermste festival van het Waasland. Vorig jaar speelden deze polderzonen op zowat elk festival dat ertoe doet. Ook ons tentzeil lieten ze vorige zomer duchtig wapperen. Omdat ze dat zo voorbeeldig deden, mogen ze dat kunstje nog eens dubbeldik komen overdoen, op Crammerock-zaterdag.

  Craig David, The Vaccines, Bazart, Black Box Revelation en meer

  De afgelopen weken loste Crammerock al met mondjesmaat namen voor de 29ste editie van het festival: Craig David, The Vaccines, Bazart, Black Box Revelation, Goose, Enter Shikari, Lil Kleine en Circa Waves. En nu dus ook Warhola, Glints en Sons. De komende tijd zal de festivalorganisatie dus nog een flinke stapel namen bekendmaken.

  Crammerock, Stekene op 6 en 7 september. Tickets & Info: crammerock.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer