Discover Festivals: Nieuw urban festival Vestiville met o.a. Cardi B en A$AP ROCKY

© Vestiville

© Vestiville

Het hart van de urban fans onder ons maakte waarschijnlijk een sprongetje toen even geleden het nieuws over Vestiville op sociale media verscheen. Een driedaags festival met headliners waaronder Cardi B en A$AP ROCKY strijkt aan het begin van de zomer neer in Limburg. Waar eerst nog wat getwijfeld werd of het festival nu nep of echt was, staat het nu volledig vast: liefhebbers van rap en urban muziek verplaatsen zich van 28 tot en met 30 juni maar beter naar het Lommelse Balendijk. 

De affiche van het festival mag er alvast zijn: Migos, Future, A$AP ROCKY en Cardi B verzorgen al zeker een act. Deze laatste, zelfverklaarde rapkoningin, die in 2018 nog een grammy won voor haar album ‘Invasion of Privacy’, zal op 30 juni op het festival te zien zijn. Naast deze grote namen is er ook plaats voorzien voor kleinere urban artiesten, zoals Famke Louise, bekend van haar grote hit ‘op me monnie’ en Boef.

Als je een combiticket hebt gekocht, kan je natuurlijk ook overnachten in Balendijk. Voor de échte kampeerders is er mogelijkheid tot het reserveren van een plek op de camping maar ook de luxebeestjes worden niet vergeten: op wandelafstand van het domein zijn er vestivilla’s te huur voor de volledige duur van het festival. Niet goedkoop, maar het ziet er de moeite waard uit voor wie alles graag wat luxueuzer heeft.

Ook kunst, welness, sport en games in verschillende ‘Villes’

Als de vermoeidheid toeslaat, heeft Vestiville ook werk gestoken in verschillende platformen die de festivalgangers verder kunnen plezieren. Voor het betreden van het terrein, passeer je Beauty en Wellness Ville, waar je terecht kan voor wat verwennerij. Op het terrein kunnen de sportievelingen kiezen voor een bezoek aan Sports Ville en gamers kunnen het beest in zich loslaten in Games Ville. Ook aan de mode- en kunstliefhebbers werd gedacht: in Fashion en Art Ville kun je collecties bewonderen van verschillende ontwerpers en artiesten.

© Vestiville

Mensen die nog niets te doen hebben van 28 tot 30 juni kopen maar beter een ticketje voor Vestiville. Het is misschien de eerste editie van het festival, maar toch belooft het hét warhola te worden voor urbanliefhebbers.

Vestiville, Lommel, 28 tot 30 juni. Tickets & Info: vestiville.com

Volg voor meer