Crammerock vervolledig zijn line-up met Uberdope, Gestapo Knallmuzik en DJ Yolotanker: enkel nog vrijdagtickets beschikbaar

© Crammerock

© Crammerock

Uberdope, Gestapo Knallmuzik, StuBru Partysquad en DJ Yolotanker. Dat zijn de vier feestelijke knallers die de affiche van Crammerock 2019 compleet maken. De festivalorganisatie maakte zopas ook het tijddschema bekend;

Crammerock belooft dit jaar weer een groot feest te worden. Eerder maakte de organisatie reeds 42 kleppers als Skunk Anansie, Craig David, Balthazar, Bazart, Goose en SaSaSas bekend. Daar worden nu nog eens 4 dikke party-acts aan toegevoegd.

Op vrijdag kan je er er meteen invliegen met Uberdope. Na drie jaar oorverdovende radiostilte zijn deze Gentse hiphoppers terug, en hoe? Dat komen ze met veel branie bewijzen als openingsact van Crammerock 2019.

Op Crammerock-zaterdag is die eer weggelegd voor de prettig gestörde kornuiten van Gestapo Knallmuzik. Afsluiten doe je met DJ Yolotanker en StuBru Partysquad zaterdagavond op een ultiem hoogtepunt.

Wie er het volledige weekend bij wil zijn, is er intussen aan voor de moeite, want alle weekend- en zaterdagtickets zijn de deur uit. Maar wie nog op vrijdag 6 september wil komen, surft het best heel snel naar crammerock.be, waar de laatste 400 vrijdagtickets de deur uitgaan en ook de laatste drankvouchers in voorverkoop te verkrijgen zijn.

Crammerock op 6 en 7 september in Stekene. Tickets & Info: crammerock.be

Volg voor meer