More

  Crammerock 2019 voegt Black Box Revelation toe aan line-up!

  Advertentie

  Crammerock heeft zopas zijn tweede naam toegevoegd aan zijn affiche. Het festival dat op vrijdag 6 en 7 september plaatsvindt voegde eerder The Vaccines toe. Vandaag komt daar nog een andere klepper bij: Black Box Revelation. De voorverkoop voor de 29ste editie start op 25 mei.

  Advertentie

  Toen “Tattooed smiles”, het vierde album Jan Paternoster en Dries Van Dijck, eind vorig jaar uitkwam, wisten we het meteen: Black Box Revelation zou en moest nog eens in Stekene komen spelen. En zo geschiedde: het duo staat dit jaar als een van de headliners op de Mainstage van Crammerock.

  Binnenkort in voorverkoop

  Wie dit ongetwijfeld stomende concert niet wil missen, moet alvast zaterdag 25 mei in z’n agenda noteren. Dan gaat namelijk de voorverkoop van Crammerock 2019 van start. Er snel bij zijn, is de boodschap, want de afgelopen acht jaren was Crammerock telkens helemaal uitverkocht.

  Nieuw is dat er dit jaar geen papieren tickets meer verkocht zullen worden, via lokale voorverkooppunten. Tickets worden enkel nog online verkocht, via crammerock.be. Omdat Crammerock zich ook dit jaar weer wil onderscheiden met lage ticketprijzen, houden we de prijzen van vorig jaar aan: 58 euro voor een weekendticket en 37 euro voor een dagticket.

  Daarmee geeft Crammerock de festivalbezoeker waar voor z’n geld, want ook dit jaar komen er weer zo’n 50 top-acts uit de rock, pop, dance, elektro en hiphop verwacht in Stekene. De komende weken zullen we trouwens nog een stapel heel straffe namen lossen.

  Crammerock, Stekene op 6 en 7 september. Tickets & Info: www.crammerock.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer