Check de eerste ‘Fire Is Gold Session’ met DVTCH NORRIS

Fire is Gold 2019 nadert met rasse schreden. Over iets meer dan een maand kunnen liefhebbers van all things urban zich in Antwerpen een hele dag onderdompelen in alle verschillende elementen van hun wereld; muziek, fashion, sport en talks. In de aanloop naar het festival komt de organisatie nu met de ‘Fire is Gold Sessions’ naar buiten om het publiek in de juiste sfeer te brengen.

Op 24 augustus is het zo ver. Fire Is Gold 2019. Eén volledige dag wordt domein Middenvijver in Antwerpen dan het middelpunt van de urban scene in België. De organisatie verwelkomt – in samenwerking met partners FADED, Top Notch België, Bloody Louis, Vunzige Deuntjes en Club 808 – verschillende internationale en nationale artiesten zoals Aya Nakamura, Zwangere Guy, Hamza en Ronnie Flex. Hamza werd vorige week nog als kers op de taart aan de line-up toegevoegd. Door de verhuis naar Antwerpen kan Fire is Gold dit jaar zo’n 15.000 urban millenials verwelkomen en hen naast muziek ook sportactiviteiten en interessante talks aanbieden.

Nu het festival dichterbij komt, wordt het tijd om alle fans in de juiste mindset te brengen. De organisatie ging daarvoor samenzitten met partner en toonaangevend hiphoplabel Top Notch Belgium en zette de ‘Fire is Gold Sessions’ op poten. Uit de uitgebreide line-up kozen ze vijf binnenlandse artiesten en nodigden hen uit in Café Capital in Antwerpen om een exclusieve live performance op te nemen met één microfoon en tegen een sobere achtergrond.

Antwerpenaar en booming talent DVTCH NORRIS mag de spits afbijten. Zijn live versie van ‘Ignorance & Birthday Song’ staat vandaag online. Daarna kunnen fans zich wekelijks opmaken voor een nieuwe video. Glints, Darrell Cole en Rare Akuma zullen de Antwerpse eer hoog houden terwijl het duo Le 77 de Brusselse scene zal vertegenwoordigen met hun Franstalige hiphop.

Fire Is Gold op 24 augustus, Middenvijver Antwerpen. Tickets & Info: fire-is-gold.com

Volg voor meer