More

  Cactusfestival 2019 maakt zijn laatste namen bekend voor KIOSK

  Advertentie

  Het Brugse Cactusfestival heeft enkele weken voor zijn aftrap nog een versie portie nieuws. Zo kondigde het festival zijn namen aan voor KIOSK. Onder andere Lander Gyselinck, NiXie en Stubru’s Masala werden aangekondigd.

  Maak kennis met KIOSK; dé plaats om het middenrif los te gooien of op het gemak te genieten van een fijne selectie beats en grooves. KIOSK is een dansvloer annex hangspot met laidback atmosfeer, kundig van muzikale omkadering voorzien door de dj’s van IT.TAKES.TWO en hun invités. Een bonte verzameling van onze beste dj’s en selectors: van afro, bossa, cumbia en disco naar funk, ghetto house en hiphop tot zouk en zumba.

  Op vrijdag 5 juli is er world/wave/garage van de Brusselse NiXiE, Caraïbische vibes van TIM FLACK en robotic elektro van PINGWING SOUNDSYSTEM. LANDER GYSELINCK (STUFF., BeraadGeslagen), Stubru’s MASALA en lokale helden PARELDUIKER komen op zaterdag 6 juli plaatjes draaien, aangevuld met de latin fuego van de Boliviaanse kempenzoon SUSOBRINO en de Gentse clubqueen NIKOMBA.

  Op zondag 6 juli sluit Pukkelpop booker Kim Mathijs af als THE WHATEVERS met een spervuur aan hits en classics, zijn er global sounds van KURYAKIN en DEEJAY BACKSTABBER, dirty grooves van BIBI SECK en een lesje West-Vlaams beatjugglen door JAZZDEE. Tussendoor houden de jongens van IT.TAKES.TWO de sfeer er in zoals het een echte gastheer betaamt. Non-stop music!

  Sterke affiche: Oscar and the Wolf, dEUS en meer

  Het Brugse stadsfestival is dit jaar aan een erg sterke line-up toe. Zo zakt onder andere de grootste popster van de lage landen Oscar and the Wolf af naar het Minnewaterpark. Ook dEUS, Bloc Party en Goose zijn onder meer van de partij. Tickets voor het festival zijn nog steeds beschikbaar.

  Cactusfestival vindt plaats van vrijdag 5 t.e.m. zondag 7 juli in het Minnewaterpark in Brugge. Tickets en info: cactusfestival.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer