More

  Brussels Summer Festival verplaatst één van zijn podia van Museumplein naar La Madeleine

  Advertentie

  Van woensdag 14 augustus tot zondag 18 augustus wordt Brussel omgetoverd tot één grote concertarena. Dan zal namelijk de 18e editie van het Brussels Summer Festival plaatsvinden. Vandaag maakte de festivalorganisatie bekend dat het door werken zijn Museum Stage zal verplaatsen naar concertzaal La Madeleine.

  Advertentie

  Binnenkort worden de podia aan het Paleizenplein, de Kunstberg en La Madeleine zaal weer opgesteld. Foodtrucks met overheerlijke lekkernijen zullen het straatbeeld kleuren en ook dit jaar hopen we weer een recordaantal bezoekers in de Brusselse straten te mogen ontvangen. Het historische centrum van Brussel zal weer dansen op het ritme van een veelzijdig en bruisend volksfeest, dat het leven in de stad weerspiegelt.

  Pop, rock, hiphop, jazz, wereldmuziek. Van grote namen (Giorgio Moroder, Christine and the Queens, Hooverphonic, Manic Street Preachers, Lost Frequencies…) tot opkomend talent (Whispering Sons, Ozya, Mogli,…), van guilty pleasures (KYO, Les Fatals Picards, …) tot een avond volledig uit de bol gaan (Rudimental, The Magician), van lokale pareltjes (Glauque, Caballero & JeanJass) tot internationale artiesten (Nana Adjoa, Alvaro Soler), er is werkelijk voor elk wat wils. Kom samen met uw gezin, vrienden of collega’s gezellig van de zomer genieten en (her)ontdek Brussel in al haar facetten.

  Het Museum Stage verhuist naar La Madeleine

  In de buurt van het Museumplein zijn reeds een tijdje werken aan de gang. BSF heeft vernomen dat deze gedurende de gehele zomer door zullen gaan en mogelijk zelfs uitgebreid gaan worden. Om mogelijke hinder te vermijden en vooral de beleving voor de festivalgangers optimaal te houden, werd besloten om de Museum Stage te verplaatsen naar de concertzaal ‘La Madeleine’, waarbij de line up en planning identiek blijven.

  Brussels Summer Festival, van 14 tot 18 augustus. Tickets & Info: bsf.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer