More

  Brussels Summer Festival brengt muziek naar 40 Brusselse café’s en bars met BSF OFF

  Advertentie

  De 18e editie van het Brussels Summer Festival wordt dit jaar van 14 tot 18 augustus georganiseerd. Vijf dagen vol muziek, feest, ontdekkingen en unieke ervaringen in hartje Brussel. Een nieuwe editie betekent ook nieuwe verrassingen: het festival trekt ook naar 40 bars en cafés in Brussel. 

  Met BSF OFF verlegt het festival zijn grenzen en trekt het naar de 19 Brusselse gemeenten en wordt zo een festival in en voor de hele stad! Brussels Summer Festival lanceert BSF OFF: 40 concertjes in evenveel bars en café’s verspreid over 19 Brusselse gemeenten, van nu tot 9 augustus, vlak voor de start van het festival.

  De deelnemende bars trakteren het publiek op dj sets of concerten, vaak van lokale bands. Een niet te missen kans om nieuwe muziekjes te ontdekken, mensen te ontmoeten en je lijstje met favoriete plekjes in de hoofdstad verder aan te vullen. Tevens een uitnodiging om de om de terrassen van de openluchtbars te verkennen in het hart van de Brusselse parken (Jubelpark, Abbaye de la Cambre, Koning Boudewijnpark, …).

  Win festival-tickets

  En, aardig meegenomen: een kans om te proberen om een gratis BSF-ticket of 5DAYpas te winnen met de BSF-kraslotjes die in elk café beschikbaar zijn. Dus, wacht niet en check de lijst met de deelnemende bars! Brussels Summer Festival 2019 vindt dit jaar plaats van 14 augustus tot 18 augustus, met o.a. Christine & The Queens, Hooverphonic, MØ en Rudimental.

  Check het volledige programma van BSF OFF hier. Van 4 juli tot 9 augustus

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer