Brugse stadsfestival MOODS! maakt eerste namen bekend:

© MOODS!

© MOODS!

De zomer is op komst en daarmee kan je naar het sympathieke stadsfestival MOODS!, in de Brugse binnenstad. Ook dit jaar presenteert de organisatie een mooie selectie aan muzikale toppers gespreid over vier gratis concertavonden op de Burg en vier intieme concerten op het binnenplein van het Belfort.

Advertentie

Op de Burg bijten de Schotse tweelingbroers The Proclaimers de spits af met hun folky popsongs. De dag nadien, op zaterdag 27 juli, zijn Ertebrekers aan de beurt. Het trio Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Bearelle heeft met ‘Crème’ een nieuwe zomerse plaat uit die ze tijdens MOODS! aan het Brugse publiek komen voorstellen. Op vrijdag 2 augustus zet Les Négresses Vertes het Burgplein in vuur en vlam met hun exotische cocktail van punk, rock, jazz en wereldmuziek. Stilstaan is geen optie! Het laatste gratis Burgconcert, op zaterdag 3 augustus, neemt Intergalactic Lovers voor haar rekening. De lovers, onder leiding van frontvrouw Lara Chedraoui, mogen zich ondertussen tot ‘s lands beste bands rekenen en stellen ook live nooit teleur!

Betalende concerten in het Belfort: Hydrogen Sea, Daniel Norgren en Villagers

Voor de betalende concerten op het intieme binnenplein van het Belfort tekenen Daniel Norgren, Villagers en Hydrogen Sea alvast present. Daniel Norgren brak definitief door met ‘Alasbury’ in 2015 en is sindsdien een van onze favoriete exportproducten uit het hoge noorden. Hij komt op donderdag 1 augustus naar Brugge. Villagers bracht dit jaar een nieuw album uit, waarop de indie folk band opnieuw een mooie evolutie toont. Benieuwd hoe zich dit op het podium vertaalt, op woensdag 7 augustus. Ook Hydrogen Sea onderging een metamorfose. De band ging van duo naar kwintet en liet de computer voor wat het was. Het resultaat is een prachtig nieuw album met een geheel nieuw instrumentarium. Op woensdag 31 juli krijgen we het resultaat te horen tijdens MOODS!. De festivalorganisatie belooft binnenkort meer namen.

Tickets & info via moodsbrugge.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in