More

  Billie Eilish verruilt Dance Hall voor Main Stage op Pukkelpop: weliswaar op zondagnamiddag

  Advertentie

  Billie Eilish, die zichzelf op amper 1 jaar tijd tot absolute wereldster katapulteerde, ruilt op zondag 18 augustus de Dance Hall voor de Main Stage van de Pukkelpopweide. Ze zal van 15u05 tot 16u05 te zien zijn op de Main Stage.

  Wekenlang stond de Amerikaanse Billie Eilish geprogrammeerd voor de Dance Hall, een tent met een capaciteit van 10.000 mensen, op Pukkelpop. Daardoor werd er reeds een tijdje gevreesd voor een overvolle act voor de revelatie van 2019. Pukkelpop besliste daarom zopas om Eilish te verschuiven naar de Main Stage, door het wegvallen van Good Charlotte.

  Chokri Mahassine, festivalorganisator Pukkelpop, over de verschuiving: “Het gaat heel erg hard voor Billie Eilish, dat moet toch wel gezegd. We hebben haar uitvoerig gevolgd de voorbije maanden en overal bewees ze die plaats op de Main Stage meer dan waard te zijn. We kregen ook een heleboel reacties van mensen die vreesden dat de Dance Hall te klein ging zijn. Daar wilden we uiteraard graag aan tegemoet komen. Door de cancel van Good Charlotte kwam er een plek vrij op ons grootste podium. Plaats genoeg dus om haar in volle glorie aan het werk te zien!”

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer