More

  Bazart toegevoegd aan affiche Crammerock 2019

  Advertentie

  Het Oost-Vlaamse festival Crammerock heeft vandaag Bazart toegevoegd aan zijn line-up. De heren komen hun nieuwste langspeler ‘2’ voorstellen tijdens een spetterende liveshow op vrijdag 6 september. 

  Advertentie

  Crammerock 2019 kon eerder al The Vaccines, Black Box Revelation en Goose toevoegen aan zijn affiche. Vandaag voegt het festival daar een vierde grote naam aan toe: Bazart. Zo’n drie jaar geleden stond de band ook al op het festival, sindsdien ging het keihard voor de band en vulden ze Lotto Arena’s en Sportpaleizen. We zagen ze eerder dit jaar al aan het werk in Ancienne Belgique. 

  Voorverkoop vanaf 25 mei

  Crammerock 2019 zal dit jaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 september plaatsvinden. De voorverkoop start op 25 mei. Omdat Crammerock zich ook dit jaar weer wil onderscheiden met lage ticketprijzen, houden ze de prijzen van vorig jaar aan: 60,32 euro voor een weekendticket (€58 basis + €2,32 servicekosten) en 38,48 euro voor een dagticket (€37 basis + €1,48 servicekosten). Binnenkort belooft de festivalorganisatie meer nieuwe namen.

  Crammerock 2019, Stekene, 6-7 september. Alle informatie: crammerock.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer