More

  Festival Paradise City zal toch in 2021 plaatsvinden

  Advertentie

  -

  Er is erg goed nieuws van de organisatoren van Paradise City. Naast hun coronaproof-festival Paradise Down By The Lake zullen ze dit jaar ook een editie van het reguliere Paradise City organiseren.

  Er lijkt stilaan toch een festivalzomer mogelijk te worden. Na de eerdere aankondiging van Pukkelpop, dat rekent op een normale publiekscapaciteit, kondigt ook Paradise City alsnog een editie in 2021 aan. Dat zal van 13 tot 15 augustus rond het kasteel Ribaucourt in Perk plaatsvinden.

  De organisatoren blijven wel voorzichtig en wachten de exacte maatregelen af die in augustus zullen gelden, maar ze zijn hoopvol. Gilles De Decker, mede-organisator van Paradise City: “Wat je niet doodt, maakt je sterker, zegt men. We zijn verheugd voor de gehele sector die eindelijk een beetje perspectief krijgt. Voor alle artiesten, festivalorganisatoren, promoters, leveranciers, vrijwilligers en alle anderen die van ver of nabij te maken hebben met de muziek-, evenementen- en culturele sector in het algemeen. Eindelijk kunnen we onze passie weer botvieren en dat doet deugd!”

  Paradise Down By The Lake

  De organisatie belooft binnenkort meer nieuws rond de exacte omstandigheden, publiekscapaciteit, line-up en de start van de ticketverkoop. Van 1 juli tot en met 1 augustus staat al vast dat het coronaproof-festival Paradise Down By The Lake zal doorgaan. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag kunnen bezoekers genieten van ontspannende elektronische muziek vanop 50 bootjes (telkens met een capaciteit van 8 personen) op het water.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer