More

  Festival Brussels Brost 2021 gaat door: Glints, High Hi, YellowStraps en The Haunted Youth.

  © Brussel Brost

  Festival Brussels Brost 2021 gaat door: Glints, High Hi, YellowStraps en The Haunted Youth.

  -

  Goed nieuws voor de Brusselse studenten. Hun academiejaar belooft bijna normaal te beginnen, want studentenfestival Brussel Brost maakt zijn comeback. Op de affiche staan onder meer Glints, High Hi en The Haunted Youth.

  Na de start in code groen voor het hoger onderwijs, lijkt ook het studentenleven stilaan opnieuw op gang te komen. Gratis studentenfestival Brussel Brost keert dit jaar terug, mét een editie zoals de studenten het kennen: als een feestzone zonder beperkingen en met geweldige namen op de affiche.

  Het gratis festival pakt dit jaar uit met een heleboel sterke namen. Zo vinden we deze editie onder andere Glints, High Hi, The Haunted Youth en YellowStraps. Nieuw op het terrein is de Stoemp! Stage, een 360°-podium waar het publiek rond de artiesten staat. Uitkijken is het daar naar de electro-jazz show van het Brusselse kwartet TUKAN, winnaar van het Concours Circuit in 2020 en onlangs te gast op GATE van Couleur Café.

  COVID Safe Ticket

  Om toegang te krijgen tot het festival dienen studenten te beschikken over een COVID Safe Ticket. Dat kan naast een dubbele vaccinatie ook verkregen worden door een PCR- of snelle antigeentest. Wie niet dubbel gevaccineerd is kan ook op het terrein een snelle antigeentest laten afnemen. “Dat vraagt wat logistieke inspanningen maar het belangrijkste is dat de studenten na anderhalf jaar corona weer met volle teugen kunnen genieten van hun studententijd”, legt Tim Fabry, organisator bij Brik, uit.

  Brik, organisator en servicedesk voor studenten in Brussel, wilt ook zijn steentje bijdragen aan de vaccinatiegraad in Brussel. Zo zal er ook een vaccinatie bus te vinden zijn op het festival. Studenten die toegang verkrijgen na een negatieve antigeentest kunnen zich laten inenten met een vaccin van Johnson & Johnson-vaccin.

  Meer informatie en de volledige line-up via www.brusselbrost.be

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer