More

  Fear Factor België zoekt kandidaten voor nieuw seizoen

  © Play4

  Fear Factor België zoekt kandidaten voor nieuw seizoen

  -

  Angsthazen klikken beter even weg! Play4 zorgt dit jaar voor de comeback van Fear Factor. Ze zijn bovendien op zoek naar kandidaten.

  Het geliefde spelprogramma Fear Factor keert terug naar Vlaanderen. In 2005 liep het programma op VTM, dat was toen met presentator Walter Grootaers, en stond toen bekend voor de tal van wansmakelijke opdrachten die de kandidaten tot een goed einde moesten brengen. In 2022 is dat voor Play4 niet meer aan de orde, want ze beloven weg te blijven van wansmakelijk eten.

  Wat wel op het programma staat, zijn spectaculaire opdrachten die enkel voor de grootste durfals weggelegd zijn. Denk aan spektakel dat normaal gezien voorbehouden is voor de betere actiefilm. Ook nieuw is de presentator: zo is master of ceremony niemand minder dan comedian Alex Agnew.

  Inschrijven

  Het goede nieuws is dat je nog steeds kan deelnemen aan het programma, want het geschifte programma is op zoek naar straffe duo’s. Zijn jullie een koppel dat de sleur willen doorbreken? Collega’s zonder angst? Een ex-koppel of gewoonweg twee bevriende studenten die het avontuur aandurven? Schrijf je dan nu in via www.goplay.be/inschrijven. Je moet minstens 18 jaar zijn en bereid zijn om tot het uitsterte te gaan, zowel fysiek als mentaal. Bovendien maakt één duo kans op een geldprijs.

  Lees ook: Deze programma’s zie je dit voorjaar op Play4

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer