‘FAROEK’ roept hulp kijkers in voor moord Jill Himpe (36) uit Wevelgem

© VTM

Faroek Özgünes roept vanavond de hulp van de kijker in voor de moord op de 36-jarige Jill Himpe uit Wevelgem. Haar ex-partner Ridouan O. werd na de feiten aangehouden als verdachte. In de uitzending van ‘FAROEK’ gaat het gerecht vanavond op zoek naar bijkomende getuigenissen.

Drie weken geleden werd Jill Himpe, een vrouw van 36 jaar uit Wevelgem, om het leven gebracht door haar ex-partner Ridouan O. De verdachte werd meteen na de feiten aangehouden, maar het gerecht is nog op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben. Het wil de verklaringen van de verdachte aanvullen en aftoetsen aan nieuwe getuigenissen. Daarom reconstrueert ‘FAROEK’ het traject dat verdachte en slachtoffer die fatale ochtend van 5 november hebben afgelegd. De politie legt uit waarvoor ze precies de hulp van kijkers vragen.

© VTM

Verder in ‘FAROEK’

Twee mannen stichten brand aan een hoeve terwijl de bewoners liggen te slapen. De politie toont in FAROEK bewakingsbeelden van de daders.

Een werkneemster van een supermarkt in Aalst wordt na sluitingstijd buiten opgewacht door een onbekende.  Onder bedreiging verplicht hij haar om de winkel weer binnen te gaan en de kluis te openen.

De Nederlandse politie wil weten wie een treinconductrice langs achter een klap op het hoofd heeft gegeven. De dader zou uit België komen en is vermoedelijk opgestapt in Tienen.

Vanavond dinsdag 26 november om 21.35 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in