More

  © Universal Pictures

  Fans willen inzamelactie houden om Bondfilm te kopen voor kerst

  -

  Het blijft nog even wachten vooraleer we 007, martini’s en Bondgirls in de cinema te zien krijgen. De nieuwe Bondfilm werd door de pandemie al meermaals uitgesteld, op dit moment staat hij gepland voor april 2021. Enkele fans willen het heft in eigen handen nemen en de film door middel van een crowdfunding kopen.

  ‘No Time To Die’, de 25e Bondfilm stond oorspronkelijk gepland voor april 2020. Door de pandemie werd de release uitgesteld tot 12 november, maar doordat het aantal besmettingen in het najaar wereldwijd steeg, beslisten de filmbazen om de film opnieuw uit te stellen. Ditmaal tot 2 april 2021 en de ervaring leert ons dat de situatie op enkele weken tijd kan veranderen.

  James Bond op kerst 2020

  Dat wachten duurt veel te lang voor een bende fans, waardoor ze besloten om het heft in eigen handen te nemen. Eerder raakte namelijk bekend dat filmstudio MGM ‘No Time To Die’ probeerden te verpatsen aan Apple en Netflix voor 600 miljoen dollar en dat bracht Team Bond op een idee. Via een inzamelactie op GoFundMe willen ze 607 miljoen pond ophalen om de film te kopen, zodat ze tegen kerst kunnen genieten van Daniel Craig en zijn spionagepraktijken. 

  Die 607 miljoen pond is een pak meer dan MGM wou ophalen bij de streamingdiensten, dat was ‘maar’ zo’n 600 miljoen dollar (en dan nog was dat teveel voor Apple en Netflix), oftewel omgerekend 460 miljoen pond. Dat is een verschil van 147 miljoen pond, een telfoutje. De overschotten willen de filmliefhebbers doneren aan een goed doel. Een dubbel kerstmirakel dus.

  Hoe staan ze er nu voor? Er is nog een lange weg te gaan, op dit moment hebben ze 825 pond verzameld. Dat is 0,00014% van het totaalbedrag. 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie