More

  Fans van ‘Undercover’ kregen sms en telefoontje van drugskoning Ferry Bouman

  Advertentie

  -

  Een heleboel mensen kregen de afgelopen week een sms’je van F.B., oftewel Ferry Bouman uit ‘Undercover’. Het personage riep de hulp in van nietsvermoedende fans. Op zondag start het tweede seizoen van ‘Undercover’.

  Meer dan 2.000 fans kregen de afgelopen week een sms-bericht van de enige echte Ferry Bouman uit ‘Undercover’. Via de sms zocht Ferry contact op met de fans van seizoen 1 en vroeg hij hen om tips om de ware identiteit van Peter en Anouk te onthullen. Wie reageerde op de sms werd uiteindelijk opgebeld door de drugskoning. De fans hadden een week voordien deelgenomen aan wedstrijd op de website van Eén en hadden niet door dat ze onderdeel zouden worden van het verhaal.

  © VRT
  Tom Waes speelt Bob Lemmens / © VRT

  Tweede seizoen

  In het tweede seizoen, dat op zondag 6 september start, duikt undercoveragent Bob Lemmens (Tom Waes) in de wereld van de country- en westernmanège van de broers Berger (Sebastien Dewaele en Wim Willaert). Achter de countrymuziek, paarden, cowboyhoeden en linedance zou een medogenloze wapenhandel schuilgaan. Bob krijgt de opdracht om te infiltreren en hen achter slot en grendel te krijgen. Tegelijkertijd zint Ferry Bouman op wraak vanuit de gevangenis.

  Of de tips van de fans Ferry helpen in zijn zoektocht naar de echte identiteit van Peter en Anouk ontdekken de kijkers deze zondag om 20.35 uur op Eén.

  Check de eerste beelden

  BronVRT
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer