More

  Fans kunnen dit jaar award uitreiken op Oscars 2022: maakt Spider-Man dan toch kans?

  Advertentie

  -

  Niet alleen de leden van de Academy reiken dit jaar een Oscar uit, ook jijzelf kan  op jouw favoriete film stemmen. Dat maakte de Academy of Motion Picture Arts and Science, de organisatie achter de Oscars, vandaag bekend. 

  De prestigieuze Academy Awards, ofwel de Oscars, zijn jaarlijks een dag dat filmliefhebbers aanduiden in hun agenda. Naast de reguliere categorieën wordt er dit jaar ook aandacht besteed aan de Fan Favorite. Via Twitter kan er vanaf nu tot en met 3 maart onder de hashtag #OscarsFanFavorite gestemd worden op jouw favoriete film. De winnaar wordt op 27 maart tijdens de Oscaruitreiking bekend gemaakt.

  Een kans voor Spider-Man: No Way Home

  Dit nieuws klinkt als muziek in de oren voor de liefhebbers van Spider-Man: No Way Home. Ondanks het grote aantal bezoekers en de goede recensies kon de film geen nominatie voor Beste Film in de wacht slepen. Enkel voor Beste Visuele Effecten kreeg de film een nominatie. Op deze manier krijgt de film toch een kans.

  Favoriete filmscène

  Naast de Fan Favorite kan er via Twitter onder de hashtag #OscarsCheerMoment ook gestemd worden op jouw favoriete filmscène uit 2021. De winnende scène wordt tijdens de uitreiking getoond worden.

  De Academy Awards worden op zondag 27 maart uitgereikt.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer