More

  © VTM

  ‘Familie’ is vanaf maandag terug met nieuw seizoen (maar al vanaf zondag op VTM GO)

  -

  Fans van ‘Familie’ moeten de soap al sinds eind april missen. Vanaf volgende maandag zijn ze terug van weggeweest. 

  Nog enkele dagen en de VTM-serie ‘Familie’ pikt opnieuw de draad op. De reeks eindigde dit jaar vroegtijdig op 24 april door de coronamaatregelen. Exact vier maand later komt de soap opnieuw op het scherm en ze starten meteen met een dubbelaflevering. Een dag eerder, op zondag 23 augustus, is de slotaflevering van het vorig seizoen om 19.55 te zien.

  Dit gebeurde er vorig seizoen

  Het vorige seizoen eindigde met meerdere cliffhangers. Hoe ontwaken Jonas (David Cantens) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) na hun stomende nacht, waarin ze betrapt werden door Amélie (Erika Van Tielen)? Wat is ontvoerder Tony (Jeroen Van Dyck) met de hoogzwangere Hanne (Margot Hallemans) van plan? Hervalt Quinten (Maxime De Winne) in zijn oude drankverslaving? Pakken Cédric (Yanni Bourguignon), Véronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers) definitief hun koffers om een nieuw leven op te bouwen in Singapore? En slaat de vonk tussen Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van haesendonck) terug over?

  Voor wie niet kan wachten, is er goed nieuws. Meteen na de heruitzending van de slotaflevering van het vorig seizoen, is de dubbelaflevering van het nieuwe seizoen te zien op VTM GO.

  Check de video

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie