More

  Faces on TV – “Dancing After All”

  Advertentie

  -

  Jasper Maekelberg is misschien een naam die u weinig zegt, maar de man is een bezige bij binnen de Belgische muziekindustrie. Amongster, Warhaus en Bazart zijn maar enkele projecten waar Maekelberg zijn medewerking aan verleende. Met zijn project Faces On TV bracht hij een nieuwe single uit: “Dancing After All”.

  We waarschuwen je alvast, twee keer luisteren en je bent ermee weg: het aanstekelijke “Dancing After All” van Faces on TV. Het is wat ons betreft, een feit dat Jasper Maekelberg zich zwaar overtroffen heeft met zijn tweede single, van zijn aankomende debuutplaat, “Night Funeral”.

  Tot in Turkije

  “Oeh / woah / we’ll be dancing after all”: blijkbaar heeft een nummer niet meer nodig om de hele dag door je hoofd te spoken. Vreselijk catchy, zwoele, elektronische pop met een randje van smooth sadness. De Belgische muziekwereld heeft er een topper bij.

  Faces on TV staat binnenkort op verschillende podia in binnen-, en buitenland. Ze maken een passage langs ondermeer Nederland en Turkije. Na dat debuutalbum wordt dat vermoedelijk een veel langer lijstje.

  Faces on TV’ debuutalbum “Night Funeral” komt op 20 april uit bij Unday Records. Op 20 april stellen ze hun plaat voor in de Ancienne Belgique. Tickets & Info: abconcerts.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Geweldig catchy tweede single van Faces on TV. Wij kijken uit naar dat debuutalbum. Faces on TV - "Dancing After All"